Om meg

Mitt navn er Benjamin Moe. Jeg er 21 år gammel og er halvveis gjennom min bachelorgrad i PR & Samfunnspåvirkning på Høyskolen Kristiania.

I 1996 ble jeg født i Stavanger, men det skulle ikke gå mange måneder før familien min og jeg flyttet videre til High Wycombe i England i 4 år, etterfulgt av et år i København. Deretter flyttet jeg til mitt hjemsted: Son, avbrutt av et år i Alabama, USA da jeg var 10 år gammel. Son er uten tvil det jeg kaller hjemme, men nå har jeg tatt steget til Oslo, og stortrives i storbyen. Tilsammen har jeg altså tilbrakt 6 av mine 21 år som Nordmann i et fremmed land med fremmede språk og kulturer, noe jeg ikke ville vært foruten. De inntrykkene og erfaringene man tilegner seg med en sånn oppvekst er i mine øyne uvurderlige.

Som person er jeg engasjert og veldig detaljorientert – alt skal gjøres på en ordentlig måte, og det med engasjement! Det som får meg engasjert er alt ifra den nyeste teknologien på markedet, til Idrett og det som har med en ball å gjøre.

Dette semesteret har jeg valgt Digital Markedsføring som spesialisering. Jeg håper denne retningen gir meg mulighet til å lære hvordan fremtiden ser ut innen markedsføring, og hvordan mine interesser kan knyttes opp mot dette.  Jeg håper det å blogge (en helt ny erfaring for meg) og dette faget, åpner sinnet mitt får nye perspektiver og gir meg  nye erfaringer jeg kan ta med meg inn i arbeidslivet for å sette mitt preg på noe.

Når jeg ikke er på skolen spiller jeg Håndball for Nordstrand IF i andre divisjon, noe som uten tvil er en betydelig del av hverdagen min, da vi reiser rundt i hele dette langstrakte landet for å spille.